Tänään se alkoi. Tarkemmin sanottuna klo 10.00 toimialajohtajan tervehdyksellä, puheella ja ryhmäjaolla. Tottelen tästä päivästä lukien koodia S-SH-1B.

Vaikka opiskelu ja kaikki siihen liittyvä elämöinti onkin entuudestaan tuttua, niin täytyy myöntää olon olevan hieman väsynyt. Informaatiota talosta, tiloista ja käytänteistä tuli roppakaupalla ja esittelyjä tuli pidettyä muutaman kerran.

Oma ryhmäni on lähes sellainen kuin kuvittelin sen olevankin. Suurin osa on joko juuri valmistuneita ylioppilaita, tai pari vuotta muuta maailmaa tarkastelleita nuoria aikuisia. Sanomattakin lienee selvää, että olen porukan vanhin. Sukupuolijakaumaltaan ryhmä onkin sitten hieman oudompi. 22 opiskelijasta löytyy kaikkiaan 5 miestä. Tätä taivasteltiin kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kaikkiaan porukka vaikuttaa mukavalta ja varsin ulospäin suuntautuneelta.

Kyllä tästä vielä systeemi saadaan aikaiseksi, kun huomenna päästään tositoimiin. Alkaa nimittäin Vanhusten hoitotyön perusteet sekä Anatomia ja fysiologia.